DIGI24 HD – BELGRAVISTAN TV sau Prostia in HIGH DEFINITION – “2 pentru Romania”

by
Miercuri , 19 November 2014 , ora 3:20 am in GENERAL

Adica multa risipa pe banii abonatilor. In schimb abonatii RCS-RDS si acum plang disparitia din grila de programe a posturilor DISCOVERY, EURONEWS etc. Au investit in posturi gen DIGI LIFE, DIGI WORLD, DIGI ANIMAL WORLD in loc sa cumpere drepturile de difuzare a meciurilor din LIGA 1. Sa nu uitam si de cele 8 posturi DIGI24 locale, unde cam bate vantul.
Fiind un fan al continutului HD (respect pentru munca cameramanilor) urmaresc si DIGI24 HD.
DIGI24 HD - televiziunea societatii de cablu : SC RCS&RDS S.A , un CORN al ABUNDENTEI, desigur ca le LIPSESTE MODESTIA. NON-STOP impresioneaza, epateaza prin decoruri scumpe,zeci de ecrane gigant si echipamente de ultima generatie.
Are DIGI24 HD vreun merit pentru toate acestea?
Singurul lor “merit” este ca si le-au dorit, dar ce alte televiziuni nu impartasesc acesta dorinta doar ca bugetul nu le permite.
„2 pentru România” – “mega documentarul” difuzat in plina campanie electorala dar si dupa, in ziua premergatoare alegerilor prezidentiale, turul 2.
Pe scurt, „2 pentru România” , este un documentar propagandist , o campanie PRO-IOHANNIS si o demonizare a lui PONTA.

http://www.digi24.ro/Media/Stiri/Digi24/Special/COTROCENI+2014/2+pentru+Romania+Documentarul-eveniment+produs+si+difuzat+in+ex

LAUDA de SINE in HD, Saraca SANDA NICOLA parca se sufoca cand citeste de pe prompter.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/COTROCENI+2014/2+pentru+Romania+Florin+Iepan+regizor+A+fost+un+razboi+de+uzura+
“Mărturii în premieră, fotografii din arhiva personală la care nu a avut acces nicio echipă de televiziune, 30 de zile de filmare, sute de ore de documentare, zeci de ore de montaj, munca unei echipe formate din câteva zeci de jurnalişti Digi24. Asta înseamnă „2 pentru România”, primul documentar din România ultimilor 25 de ani care face portretul celor doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni.””
” Documentarul „2 pentru România” este o premieră pentru televiziunile din ţara noastră şi o producţie originală Digi24“…… Hm „2 pentru România”, prea mult spus documentar, mai mult un colaj de poze din copilaria si adolescenta candidatilor, interviuri realizate de GANDUL LIVE, mega lansarea lui PONTA de pe Arena Nationala. Regia egala cu manipularea, munca a fost la montaj.
Si uite asa se naste originalitatea dintr-un colaj, un terci propagandistic pentru care mai au si nesimtirea sa invoce drepturi de autor. E ca si cum mi-as picta portretul pe o masina si as avea pretentia ca am lansat un nou model.
Ar trebui sa fim cumva impresionati de premiile interne ale regizorului? ” Regizorul Florin Iepan a obţinut două premii ale Uniunii Cineaştilor Români şi un premiu pentru scurtmetraj documentar din partea Asociatiei Profesioniştilor de Televiziune din Romania.””
Stim cu totii  in ce mod mizerabil sunt acordate premiile in Romania, cat pupincurism si favoritism. De aceea, adevaratele valori sunt apreciate in strainatate.

Nu neg calitatile profesionale ale celor de la Digi24, dar imi par mai mult niste slugi de care postul se poate debarasa oricand, vezi concedierele care au facut valva pe internet.
Cum poate un post caruia ii lipseste modestia sa fie un post ECHILIBRAT?

[Total: 0    Average: 0/5] You must sign to vote

Comments

comments


Tags:
No comments currently exist for this post.
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

*

You can usethese tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
.
MAGAZIN.ZMEU.NET
CURS VALUTAR
Popular Posts
Tag Cloud
BUCHAREST
25°
scattered clouds
humidity: 61%
wind: 4m/s N
H 25 • L 25
25°
Sun
19°
Mon
22°
Tue