CUM CUMPERI

Atat BIJUTERIILE din ARGINT 925  ( 92,5 % ARGINT), CAT si BIJUTERIILE din AUR de 9K ( 37,5 % ) se pot INNEGRI in timp, deoarece contin si alte metale in diferenta de pana la 100%.

TOATE BIJUTERIILE din ARGINT sunt MARCATE 925, adica CONTIN ARGINT in proportie de 92,5 % . Totodata ele sunt placate cu RODIU pentru un plus de stralucire, rezistenta la zgarieturi si pentru a evita innegrirea argintului 925. Cu timpul stratul de RODIU dispare si puteti alege sa fie placate iar la bijutier cu RODIU. https://www.razvan-andrei.com/placarea-bijuteriilor-cu-rodiu/ .  

BIJUTERIILE din AUR de 9K ( 9 CARATE ) fie sunt MARCATE 375,  adica CONTIN AUR in proportie de 37,5 % , fie sunt INSOTITE de CERTIFICAT de AUTENTICITATE de 9k. De-a lungul timpului si ele se pot innegri. Puteti reda stralucirea lor cu apa, sapun si lustruirea delicata cu o carpa uscata din MICROFIBRA.

BIJUTERIILE din AUR de 9K ( 9 CARATE ),  fiind mai valoroase, au si gramajul mai mic si sunt mult mai firave. De aceea nu trebuie aplicata presiune pe ele, mai ales cand le curatati.


Va rugam sa cititi cu atentie descrierea produsului, in special dimensiunile si natura materialelor.

Anumite produse pot contine in prezentarea lor si cateva recomandari pentru a va ajuta in alegerea dumneavostra.


1


2


3


4


5


6


7


8


9