Patriarhul Daniel a reactionat nervos pe fondul tragediei din Colectiv. “Să vină lumea la biserică, nu la club!”

by
Wednesday , 4 November 2015 , ora 7:26 am in STUPID

“Dacă vin preoţii, de ce vin preoţii. Dacă nu vin preoţii, de ce nu vin. Asta e atitudinea ostilă faţă de biserică! Nu învăţaţi dumneavoastră Biserica ce rol are ea. Învăţaţi mai bine credinţa ortodoxă! Nu vrem să se considere că facem spectacol. Nu vrem să ne laudăm, dar la fiecare am dat o anumită suma… Sa vină lumea la biserică, nu la club! Acolo au murit, dar noi ne rugam în biserică”, a declarat Patriarhul.

Patriarhul Daniel a reactionat nervos pe fondul tragediei din Colectiv. "Să vină lumea la biserică, nu la club!""Dacă vin preoţii, de ce vin preoţii. Dacă nu vin preoţii, de ce nu vin. Asta e atitudinea ostilă faţă de biserică! Nu învăţaţi dumneavoastră Biserica ce rol are ea. Învăţaţi mai bine credinţa ortodoxă! Nu vrem să se considere că facem spectacol. Nu vrem să ne laudăm, dar la fiecare am dat o anumită suma… Sa vină lumea la biserică, nu la club! Acolo au murit, dar noi ne rugam în biserică”, a declarat Patriarhul.

Posted by ZMEU.NET on Tuesday, November 3, 2015

[Total: 0    Average: 0/5] You must sign to vote

Comments

comments


Tags:
No comments currently exist for this post.
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

*

You can usethese tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
.
MAGAZIN.ZMEU.NET
CURS VALUTAR
Popular Posts
Tag Cloud
BUCHAREST
16°
clear sky
humidity: 29%
wind: 2m/s N
H 17 • L 16
13°
Wed
14°
Thu
18°
Fri