Pin It

#FakeNews #Digi24 … Delir maxim al propagandei sioniste la DIGI24 : “Trebuie să atacăm HAMAS, că HAMAS să nu vă atace pe VOI, în ROMÂNIA.”

by
Friday , 27 October 2023 , ora 3:23 pm in ROMANIA TV,Stiri, TV & Politica

⬇️

#FakeNews #Digi24 … Delir maxim al propagandei sioniste la DIGI24 : “Trebuie să atacăm HAMAS, că HAMAS să nu vă atace pe VOI, în ROMÂNIA.”
➡️DOWNLOAD it in FULL HIGH RESOLUTION ⬅️

Declarația cretină ( la fel de absurdă ca teoria promovată de RomaniaTV că SOROȘ a pus la cale tragedia de la Colectiv ) aparține unuia dintre ambasadorii Israelului, Joel Lion. ( 23.10.2023, Jurnalul de Seară, 20:44, Digi24 – post tv care aplaudă “vânătoarea de teroriști” acompaniată de masacrararea a mii de civili palestinieni ).
“Idioții utili”, Borcea și Prelipceanu aprobă integral opiniile ambasadorului, adăugând doar “foarte bune precizările.”
Minciună Digi24 e menită să inducă panică în rândul populației din România , să o determine să devină solidară cu genocidul comis de armata israeliană în Fâșia Gaza ( un lagăr de concentare a 2.000.000 de palestinieni, supraviețuitorii bombardamentelor sunt condamnați la moarte lentă prin înfometare ).
Scopul final al manipulării e ca România să sprijine prin orice mijloc Israelul în acest război .
Revenind la HAMAS, ideologia și obiectivul lor se rezumă la eliberarea Palestinei de sub ocupația israeliană.
Fondată în 10 decembrie 1987, timp de peste 35 de ani, organizația politico-militară HAMAS a lansat atacuri doar asupra Israelului.
România nu prezintă niciun interes pentru HAMAS, nu a fost și nici nu o să fie o țintă a unei mișcări de rezistență și de eliberare a palestinienilor de sub jugul armatei israeliene extrem de brutale și criminale ( au ucis și jurnaliști și activiști: e.g. Gaza flotilla raid ).
România nu are vreo legătură cu abuzurile de 70 de ani ale statului evreu-sionist asupra palestinienilor.
În România, predomină religia creștin-ortodoxă, sunt doar 3000 de evrei, adică sub 0,02% din populația României.
Într-o țară plină de analfabeți funcționali, orice fake news din partea trusturilor de presă aflate în topul audiențelor printre care se numără și DIGI reprezintă un pericol la siguranța națională.
Statul Israel, lăudat de Digi24 că fiind singură democrație într-o lume arabă , s-a întemeiat pe terorism, pe masacrarea palestinienilor.
Un exemplu bine documentat este masacrul din 9 Aprilie 1948, la Deir Yassin, unde evreii-sioniști au ucis cel puțin 107 săteni arabi palestinieni , inclusiv femei și copii, în ciuda faptului că au convenit anterior un pact de pace.
Orori inimaginabile săvârșite de evreii-sioniști…
O serie de prizonieri arabi palestinieni au fost executați, unii după ce au fost defilați în Ierusalimul de Vest , unde au fost batjocoriți, scuipați, uciși cu pietre, jefuiți și, în cele din urmă, uciși.
Pe lângă uciderea și jafurile pe scară largă, au existat cazuri de mutilare și viol.
Atacul asupra lui Deir Yassin a avut loc la câteva luni după ce Națiunile Unite au propus că Palestina să fie împărțită într-un stat arab și unul evreiesc.
Potrivit mărturiei comandantului operațiunii, Ben-Zion Cohen, care mai târziu urma să afirme că dacă ar fi fost „încă trei sau patru Deir Yassins, nici măcar un arab nu ar fi rămas în țară”. cei mai mulți dintre luptătorii din Irgun și Lehi la întâlnirile pregătitoare au fost de acord că scopul ar trebui să fie unul al „lichidării tuturor bărbaților din sat și a oricărei alte forțe care ni s-au opus, fie că este vorba de bătrâni, femei sau copii”. )
Masacrul a fost condamnat și de evrei celebri din străinătate, inclusiv de Albert Einstein.
Sursă: Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Deir_Yassin_massacre
Poporul român putea să aibă soarta poporului palestinian, doar a avut norocul să nu fie asuprit cu un grad așa ridicat de cruzime. De ce am solidariza noi, românii, cu niște coloniști extremiști fanatici sioniști însetați de sânge, care pentru fiecare victima a lor vor să ucidă cel puțîn alți 10 palestinieni s-așa chinuiți de soarta?!
Noi, popor creștin, care știm că nu e bine să ucizi, indiferent de motivație și de circumstanțe.
Oare am uitat să mai fim oameni?
Isus Cristos ne-a învățat că putem să trăim în pace doar dacă iertăm greșelile aproapelui. #FreePalestine ????????

[Total: 0    Average: 0/5] You must sign to vote

Comments

comments


Tags:
No comments currently exist for this post.
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

*

You can usethese tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
.
Bucuresti LIVE Webcam
CURS VALUTAR
Recent Posts
BUCHAREST
26°
light rain
humidity: 73%
wind: 5m/s WSW
H 27 • L 24
32°
Mon
33°
Tue
34°
Wed
Tag Cloud