HOTIE si PROSTIE de la EMAG.RO SI CREDIT EUROPE BANK frauda ,evitati plata online cu cardul

by
Saturday , 14 January 2012 , ora 7:19 am in General

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Am facut o comanda la EMAG si am zis sa o platesc online. Am folosit cardul MASTERCARD de la MONEYBOOKERS cu care nu am avut pana atunci nici un fel de probleme in tranzactionarea online sau in magazine.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, eMAG.ro foloseste Credit Europe Bank. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank http://info.emag.ro/index.php?action=article&cat_id=002&id=9 .
SAMBATA cand am facut comanda am fost redirectionat catre siteul CREDIT EUROPE BANK https://paysafe.crediteurope.ro/servlet/est3dgate . Am introduc corect datele si la sfarsit am primit confirmarea ca tranzactia mea a fost efectuata cu succes. Cardul meu MASTERCARD de la MONEYBOOKERS a fost debitat instant.
Parea totul foarte ok, dar cand ma uit in istoricul comenzilor emag vad Mod plata: CARD online
Plata prin card nu a fost autorizata. Un consultant eMAG va lua legatura cu dumneavoastra pentru finalizarea comenzii.
Pe google am gasit
//// http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=252469481441758&id=249215621898 Dexter Alin Mod plata: CARD online

Plata prin card nu a fost autorizata. Un consultant eMAG va lua legatura cu dumneavoastra pentru finalizarea comenzii.

Banii mi-au plecat de pe card duminica! Azi, marti, nu vad nici un update la comanda.
August 23, 2011 at 10:01am · Like

eMAG Alin, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri de la vanzari (021 200 5200) sau sa ne spui numele pe care a fost inregistrata comanda pentru a verifica. Multumim!
August 23, 2011 at 10:13am · Like

Dexter Alin Comanda nr. 4453483 , Nume: Anita Alin Andrei

/////

LUNI ma suna un consultant luni cica sa astept sa le confirme banca lor debila CREDIT EUROPE BANK.
Am asteptat ce am asteptat si JOI dimineata ma uit iar in istoricul comenzilor emag la statusul ultimei mele comenzi si vad ca desi cardul meu a fost debitat sambata consultantii emag mi-au anulat comanda si nici macar nu au avut bunul simt sa ma anunte de prostia pe care au facut-o.
Ii sun tot eu vorba aia pe banii mei pe nesimtitii de la EMAG dupa ce pierd bani si timp explicandu-le situatia mi-au recomandat tot mie sa imi contactez banca, banca mea fiind MONEYBOOKERS.
Adica pana la urme nu scuze, banii luati, mai platesc iar comanda prin apelurile telefonice efectuate pentru solutionarea problemei.
Din client EMAG devii bataia de joc EMAG.RO SI CREDIT EUROPE BANK!

MIE MONEYBOOKERS mi-a raspuns imediat cat se poate de clar

” Dorim sa va informam ca dupa inregistrarile noastre, tranzactia dvs. catre DANTE ONLINE a fost autorizata si procesata:

2012/01/07 POS AUTHORIZED XX.XX RON DANTE ONLINE

Va rugam sa aveti in vedere ca informatia respectiva privind tranzactiile efectuate cu Moneybookers MasterCard se va reflecta in istoricul contului si in balanta contului dvs. imediat dupa ce primim confirmare de catre comerciantul respectiv. Acest proces poate dura pana la 14 zile. Suma va ramane blocata pentru aceasta perioada. In cazul in care tranzactia nu este confirmata de catre comerciantul dupa aceasta perioada, suma va fi returnata in balanta contului dvs. Skrill (Moneybookers).

Daca plata respectiva suma nu va fi confirmata de catre DANTE ONLINE dupa perioada de 14 zile calculate din 07/01/2012, tranzactia va fi returnata automat in contul dvs. Skrill (Moneybookers).

Speram ca aceste explicatii v-au fost utile. In caz de orice intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne scrieti.”

EMAG.RO raspunde ca asa e sistemul lor, e ceva automat nu pot face nimic incapabilii aia.

[Total: 1    Average: 5/5] You must sign to vote

Comments

comments


Tags:
No comments currently exist for this post.
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

*

You can usethese tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
.
Bucuresti LIVE Webcam
CURS VALUTAR
Recent Posts
BUCHAREST
27°
clear sky
humidity: 29%
wind: 3m/s ENE
H 27 • L 27
23°
Thu
26°
Fri
16°
Sat
Tag Cloud